Urbane počitnice


Se želiš naučiti osnov katerega od urbanih športov ali svoje znanje dvigniti na višji nivo? Potem se nam pridruži na Urbanih počitnicah! Urbane počitnice so petdnevni program (60 minutni tečaji vseh 5 dni)  – tečaj športnega plezanja, rolkanja, rolanja, BMX-a, skiroja, breakdance-a in hip hopa. Aktivnosti potekajo med šolskimi počitnicami v centru Urban Roof. Cena za vseh 5 dni (en šport) znaša le 10€!!!

 

ZIMSKE URBANE POČITNICE 2017

Naslednje Urbane počitnice bodo potekale v času zimskih počitnic. Več informacij sledi konec januarja 2018


Komu so namenjene Urbane počitnice?

Program je namenjen otrokom, starejšim od 6 let, primeren je tako za začetnike kot tudi za tiste s predznanjem, ki si želite svoje spretnosti dvigniti na višji nivo. Seveda ste tudi dekleta več kot dobrodošla!

Kaj pa cena?

Prispevek za vseh 5 dni (en šport – 60 min dnevno) znaša le 10! Pogoj za priključitev v program je članstvo v ŠD Ilužn.

Super, kaj potrebujem?

Potrebuješ predvsem veliko dobre volje, željo po učenju novih stvari ter, seveda – zaščitno opremo (čelado in ščitnike) in opremo za posamezni šport.

Kako je s športno opremo?

Na voljo imamo nekaj kosov opreme na izposojo, vendar je potrebno ob prijavi navesti, kaj si želite izposoditi, da preverimo, če imamo opremo, ki vam bo ustrezala. Če imate svojo zaščitno opremo, jo prinesite s seboj. Uporaba zaščitne opreme je v skate parku obvezna.

Kako se prijavim?

Prijavite se lahko osebno na pultu v centru Urban Roof v obratovalnem času centra do petka pred pričetkom programa. Prijava je zaključena, ko je urejena članarina in poravnan prispevek za udeležbo.

Termini

Urbane počitnice potekajo med šolskimi počitnicami – po šolskem koledarju za osrednjeslovensko regijo.