Urbane počitnice


Se želiš naučiti osnov katerega od urbanih športov ali svoje znanje dvigniti na višji nivo? Potem se nam pridruži na Urbanih počitnicah! Urbane počitnice so štiridnevni program (60 minutni tečaji vse 4 dni)  – tečaj športnega plezanja, rolkanja, rolanja, BMX-a, skiroja, breakdance-a in hip hopa. Aktivnosti potekajo med šolskimi počitnicami v centru Urban Roof. Cena za vse 4 dni (en šport) znaša le 8€!!!

PRIJAVI SE

PRVOMAJSKE URBANE POČITNICE 2017

Med prvomajskimi počitnicami bodo Urbane počitnice potekale v dneh čet, 27. in pet, 28.4. ter pon, 1. in tor, 2.5. v dopoldanskem času!

Urnik:

čet, pet, pon, tor 8.00-9.00: SKIRO in HIP HOP, BREAKDANCE
čet, pet, pon, tor 9.00-10.00: BMX in PLEZANJE
čet, pet, pon, tor 10.00-11.00: SKATE
čet, pet, pon, tor 11.00-12.00: ROLANJE
(*izvedba v primeru dovolj prijav)

Komu so namenjene Urbane počitnice?

Program je namenjen otrokom, starejšim od 6 let, primeren je tako za začetnike kot tudi za tiste s predznanjem, ki si želite svoje spretnosti dvigniti na višji nivo. Seveda ste tudi dekleta več kot dobrodošla!

Kaj pa cena?

Prispevek za vse 4 dni (en šport – 60 min dnevno) znaša le 8 €! Pogoj za priključitev v program je članstvo v ŠD Ilužn.

Super, kaj potrebujem?

Potrebuješ predvsem veliko dobre volje, željo po učenju novih stvari ter, seveda – zaščitno opremo (čelado in ščitnike) in opremo za posamezni šport.

Kako je s športno opremo?

Na voljo imamo nekaj kosov opreme na izposojo, vendar je potrebno ob prijavi navesti, kaj si želite izposoditi, da preverimo, če imamo opremo, ki vam bo ustrezala. Če imate svojo zaščitno opremo, jo prinesite s seboj. Uporaba zaščitne opreme je v skate parku obvezna.

Kako se prijavim?

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali osebno na pultu v centru Urban Roof v obratovalnem času centra do petka pred pričetkom programa. Prijava je zaključena, ko je urejena članarina in poravnan prispevek za udeležbo.

Termini

Urbane počitnice potekajo med šolskimi počitnicami – po šolskem koledarju za osrednjeslovensko regijo.

PRIJAVI SE