Trgovina


Pod našo streho boste našli tudi trgovino, specializirano za vse potrebe urbanih športnikov. Od skejtov in ščitnikov do plezalne opreme in nadomestnih delov. Med športanjem pa se osvežite z različnimi Sola ali Arizona pijačami ali okrepčate s Flapjack čokoladicami ter poskrbite kar za krila z Red Bullom.

KLIK ZA OBISK SPLETNE TRGOVINE

SKATE

Pri nas lahko kupite profesionalne komplete, kot tudi deske in pripomočke nižjega in višjega cenovnega razreda znamke SWEET.

BMX

Demolition, BSD, United, Federal, Proper, Eclat, We The People, King kong, Fit – skratka blagovne znamke, ki ponujajo vse – tako osnovne komplete koles, do vseh rezervnih delov in dodatkov za BMX.

INLINE

Trenutno imamo v trgovini blagovne znamke grupe The Conference, Powerslide in Sunshine distribution – rolerje USD, Remz in Razors, koleščka Undercover, podvozja Kizer in zaščitno opremo Powerslide ter Ennui.

SKIRO

Poleg ugodnih začetniških modelov skirojev znamke Maui and Sons, lahko pri nas kupite tudi skiroje znamke Blunt in AO. Novost v trgovini so Elyts čevlji, namenjeni vsem urbanim športnikom. V sodelovanju s skiroji.si pa poskrbimo za dobavo čisto vseh dodatnih in rezervnih delov za vaš najljubši skiro.

FASHION

V centru lahko kupite izdelke iz Urban Roof kolekcije, katero sproti posodabljamo in povečujemo. Prav tako pri nas najdete KULT EYEWEAR sončna očala.

KLIK ZA OBISK SPLETNE TRGOVINE