ŠPORTNI DAN


V športnem centru Urban Roof izvajamo programe športnih dni za vrtce ter za osnovne in srednje šole. Programi vključujejo spoznavanje urbanih športov, ki so med otroci in mladimi vedno bolj atraktivni; plezanje, rolkanje, rolanje, bmx kolesarjenje, skiro, hip hop in breakdance. Vsebine športnega dne prilagodimo glede na želje ter glede na starost, sposobnosti in predznanje učencev oz. dijakov; primerne so tako za popolne začetnike, kot tudi za tiste, ki so se z urbanimi športi že spoznali.

Program športnega dne ponuja izvedbo športnih vsebin, ki jih ni mogoče obravnavati pri rednih urah športne vzgoje skozi leto. Zagotavlja fiziološko učinkovitost, poučnost, zabavo in sprostitev. Programske vsebine spodbujajo sodelovanje med učenci, povezovanje z drugimi vsebinami (zdrav življenjski slog, kakovostno preživljanje prostega časa, varnost pri ukvarjanju z adrenalinskimi športi, …) ter s športnimi načeli spodbujajo strpnost in prijateljske odnose med mladimi.

Aktivnosti vodijo diplomanti in študentje Fakultete za šport, inštruktorji in trenerji plezanja ter športni plezalci, športni učitelji in izkušeni urbani športniki.

Za prijave in več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu ana@urbanroof.si na tel. številki 040 533 234. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo postregli z dodatnimi informacijami.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE