PROGRAMI

Mini Urbana šola

Mini Urbana šola je namenjena najmlajšim urbanim nadobudnežem od 3. do 6 leta. Tečaji rolkanja, rolanja, bmx kolesarjenja, tečaj plezanja in tečaj plesa za najmlajše pod Urbano streho so odlična možnosti otrokovega preživljanja prostega časa, spoznavanja urbanih športov in razvoja motorike.

Urbana Šola

Urbana šola je namenjena urbanim navdušencem od 7. do 15. leta starosti. V skate parku nudimo skate tečaje, bmx tečaje, tečaje akrobatskega rolanja in skiro tečaje, na plezalni steni potekajo tečaji plezanja, v Urban Roof plesni šoli najdete breakdance in hip hop tečaje. Poleg tečajev organiziramo tudi tekmovanja in sešne, izlete, kampe in še marsikaj.

Urbana šola za odrasle

Urbana šola za odrasle je namenjena srednješolcem, študentom in odraslim, ki bi se radi naučili osnov ali nadgradili svoje znanje urbanih športov. Za pridružitev tečajem je potrebna zgolj želja po učenju, vse ostalo pride samo. V skate parku potekajo skate in bmx tečaji za odrasle, na plezalni steni tečaji plezanja za različne stopnje znanj in treningi za kondicijo in moč, dobrodošli ste pa tudi v šoli hip hop-a in break-a.

Počitnice

Med šolskimi počitnicami je čas za aktivno športno zabavo in sprostitev! V Urban Roofu med vsakimi šolskimi počitnicami poteka Urbana počitniška šola – Urbane počitnice in celodnevno športno varstvo – Freestyle počitnice. Spoznavanje z vsemi urbanimi športi, furanje, druženje, zabava in sprostitev! Pridruži se nam!

Freestyle rojstni dan

Aktivno, športno in zabavno praznovanje rojstnega dne ali drugih posebnih priložnosti v centru Urbanih športov. Praznovanje temelji na spoznavanju urbanih športov, športni aktivnosti in zabavnemu druženju na urbani način. Program prilagodimo glede na starost in stopnjo znanja, zato je praznovanje primerno za vse starosti, ne glede na znanje urbanih športov. V Urban Roofu poskrbimo, da je praznovanje rojstnega dne res hud in nepozaben športni žur.

Ostala ponudba

Poleg vadbe v tečajih je v Urban Roofu mogoča tudi individualna vadba vseh urbanih športov, ki je namenjena prvemu stiku z izbranim športom ali intenzivnejšemu delu. Organiziramo tudi športne dneve za vrtce, osnovne in srednje šole, motivacijske delavnice, „team building“ in druge programe animacije za skupine. Vse prostore s športnimi objekti je mogoče tudi najeti.