PRIJAVA IN POGOJI

POČITNIŠKO VARSTVO – SPLOŠNI POGOJI

POTEK PROGRAMA

Počitniški programi športnega centra Urban Roof potekajo med šolskimi počitnicami, razpored terminov je objavljen na spletni strani www.urbanroof.si/freestyle-poletni-programi

Freestyle, Skate, Skiro in BMX&MTB počitnice

Tedenski sklop počitniškega varstva traja od ponedeljka do petka. Opisi programov in aktivnosti so objavljeni na spletni strani www.urbanroof.si pod zavihkom počitnice. Celodnevno varstvo poteka od 7.00 do 17.00 in obsega jutranje varstvo, dopoldanske in popoldanske športne aktivnosti, popoldansko varstvo, prehrano (tri obroke dnevno – zajtrk, kosilo, popoldanska malica, negazirana pijača – neomejeno). Dopoldansko varstvo poteka od 7.00 – 13.00 in zajema varstvo, dopoldanske športne aktivnosti ter prehrano (dva obroka – zajtrk, kosilo, negazirana pijača – neomejeno ).
Mogoča je udeležba cel teden ali samo posamezni dan. V primeru polnih skupin imajo prednost celotedenski udeleženci.
Programi so primerni za otroke in mladostnike od 5. do 16. leta starosti. Predznanje ni pogoj za udeležbo.

Urbane počitnice

Urbane počitnice so posebni program športnega centra Urban Roof in potekajo samo ob razpisanih terminih, objavljenih na spletni strani www.urbanroof.si. Urbane počitnice potekajo ločeno po športih (BMX, MTB, skate, rolanje, skiro, plezanje, urbani plesi), posamezni termin traja od ponedeljka do petka, eno uro dnevno. Programi so primerni za otroke in mladostnike od 5. do 16. leta starosti. Predznanje ni pogoj za udeležbo.

 

PRIJAVE, CENA, MOŽNOSTI PLAČILA

Prijave na počitnice zbiramo preko spletne prijavnice do zasedenosti prostih mest. Pridružujemo si pravico do zaprtja posameznega termina ob zapolnitvi plačanih prijav. Prijava je zaključena ob izpolnitvi spletne prijave in plačilu akontacije. Akontacija znaša polovico zneska počitnic. Za koriščenje članskih cen in cen s popusti mora biti ob plačilu akontacije poravnana tudi letna članarina. Preostanek plačila mora biti poravnan najmanj 7 dni pred začetkom izvedbe termina, na katerega je otrok prijavljen. Redne cene počitnic so objavljene na naši spletni strani pod opisom programa in ceniku.

 

IZVEDBA

V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico združevanja skupin ali odpovedi posameznega termina. Ob morebitni “neizvedbi” aktivnosti zaradi premajhnega števila prijav udeležencev, bomo vse prijavljene na termin, v katerem ni zadostnega števila prijavljenih udeležencev za izvedbo, obvestili pred začetkom izbranega tedenskega sklopa. V tem primeru udeležencem plačilo v celoti povrnemo.

 

ODPOVED

V primeru odpovedi udeležbe na počitnicah več kot 7 dni pred izbranim terminom udeležencu povrnemo 50% prispevka za udeležbo. V primeru odpovedi udeležbe manj kot 7 dni pred izbranim terminom se prispevka za udeležbo na počitnicah v športnem centru Urban Roof ne povrne, razen v izjemnih primerih (obvezno je uradno potrdilo). Udeleženec lahko kadarkoli prekine z obiskovanjem počitnic, vendar nas mora o tem pisno obvestiti, prispevek se mu v tem primeru ne vrne.

 

PREDZNANJE, ŠPORTNA IN ZAŠČITNA OPREMA, OSTALO

Predznanje športov ni potrebno in ni pogoj za udeležbo na počitnicah. V programih je obvezna uporaba čelade in zaščitne opreme. Po predhodni rezervaciji je mogoča izposoja športne in zaščitne opreme po veljavnem ceniku.

 

OSTALO

V primeru, da ima udeleženec počitniškega programa zdravstvene ali prehrambene posebnosti, ki bi lahko vplivale na udeležbo na počitnicah, vas prosimo, da nas o tem obvezno obvestite pred vključitvijo v počitniški program.
Pridružujemo si pravico do manjših sprememb programa.
Starš oz. zakoniti skrbnik se s prijavo otroka v počitniški program strinja s fotografiranjem in snemanjem udeleženca za namene promocije.