Podpri Urban Roof

PODPRI URBAN ROOF

Urban Roof je na pragu sprememb in v položaju, ko vsakršna pomoč prav pride. Zavezujemo se, da se bomo še naprej borili za svetlo prihodnost slovenskih urbanih športov. Več o zgodovini našega delovanja, trenutnem položaju in prihodnosti si lahko preberete V ODPRTEM PISMU na povezavi (http://urbanroof.si/sd-iluzn/).

Združeni zmoremo več, zato pozivamo vse, ki nam lahko na kakršen koli način pomagate
nadaljevati Roofovo zgodbo, da nas kontaktirate. Zdaj pravi čas, da stopimo skupaj za
dobrobit urbanih športov, zato k sodelovanju in podpori vabimo prav vse, ki z nami delite idejo,
željo ali sanje.

Naše delovanje lahko podprete na naslednje načine:

VČLANITEV V ŠD ILUŽN

Na pultu Urban Roofa izpolnite pristopno izjavo, poravnate prispevek letne članarine, ki znaša 20€ in prejmete člansko izkaznico. Članstvo vam omogoča udeležbo v programih, nižje vstopnine v času proste rekreacije, nižje vstopnine na dogodke, popuste pri nakupu opreme in še kaj.

NAKUP MAJICE ZDRUŽENI POD STREHO

Z nakupom majice “Združeni pod streho” podpreš delovanje Urban Roofa za dobrobit slovenskih urbanih športov. Pa še deliš dobro idejo dalje 🙂 Cena majice je 15€, majice so na voljo na pultu Urban Roofa, lahko pa si jo naročiš tudi kar na info@urbanroof.si.

NAMENITEV DELA DOHODNINE ŠD ILUŽN

Uredba o namenitvi dela dohodnine za donacije vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi ŠD ILUŽN, ki upravlja športni center Urban Roof. Donacija je za vas popolnoma brezplačna, saj bi sicer ta del pustili v državnem proračunu.
Kako lahko doniram?
Z izpolnjenim in podpisanim obrazcem, ki ga najdete na pultu Urban Roofa (mi ga pa potem posredujemo Davčni upravi). Vse prispevke bomo namenili izboljšanju športne infrastrukture, za vsak prispevek pa se vam vnaprej zahvaljujemo.

ZAKUP LETNE VADNINE ZA SEZONO 2017/18

Pri zakupu letne vadnine za sezonono 2017/18 si zagotovite 25% popusta na tečaje za celo leto, v zahvalo za zaupanje pa prejmete še majico “Združeni pod streho”. Več informacij dobite na pultu Urban Roofa. Vabljeni mimo 🙂

DONACIJA

ŠD Ilužn se za vsakršno donacijo zahvaljuje. Vse prispevke bomo namenili za izboljšanje pogojev za urbane športe v Sloveniji.

IMAM IDEJO – KONTAKTIRAJTE NAS

Imate idejo, predlog, možnost, kontakt, … ? Kontaktirajte nas na info@urbanroof.si ali na 059 924 163