NAJEM PROSTOROV

>

V športnem centru je mogoč najem skate parka, plezalne stene, plesne dvorane, male telovadnice ali najem celega centra v komercialne in nekomercialne namene. Za povpraševanja, rezervacije in več informacij smo vam na voljo na info@urbanroof.si.

NAJEM SKATEPARKA

Pokrit rolkarski poligon se razprostira na 400 kvadratnih metrih površine in ponuja športno infrastrukturo, primerno tako za začetnike kot tudi za “proje”; od nizkih bankov s curbi, do visoke linije z jumpboxom in quarterji ter za poslastico še dva čisto prava bowl cornerja. Poleti 2014 smo zopet malce preuredili zasnovo in na sredini parka dodali piramido z railom in curbom. V skate parku je mogoča tudi montaža dodatnih railov.

Najem skate parka je mogoč po predhodnem dogovoru, cena najema (nekomercialni namen) je 36€/h.

NAJEM PLEZALNE STENE

V Urban Roofu vas čaka plezalna stena z več kot 200 m2 plezalne površine. Vsak teden redno osvežujemo in dodajamo nove balvanske probleme, ki so primerni tako za rekreativce, kot tudi za boljše plezalce. Poleti 2013 smo steno osvežili, dodali nov previs, preuredili prostor za druženje in poskrbeli, da se boste pri nas vsi plezanja željni počutili še bolje.

V zgornjem nadstropju je mala plezalna telovadnica, ki je prirejena za vadbo najmlajših. Seveda se na raznovrstnih rekvizitih najde kaj zanimivega za popestritev vadbe tudi za vse ostale, starejše plezalce.

Najem plezalne stene in plezalne telovadnice je mogoč po predhodnem dogovoru. Cena najema plezalne dvorane (nekomercialni namen) je 30€/h, cena najema plezalne dvorane in plezalne telovadnice (nekomercialni namen) je 50€/h.

NAJEM PLESNE DVORANE

Plesna dvorana Urban Roofa zaseda 40 m2 in ponuja pravo street vzdušje. Poleg primerne plesne podlage, ogledal, opreme za predvajanje glasbe in ozvočenja, je mogoča tudi izposoja športnih pripomočkov (klasične in tatami blazine).

Najem plesne dvorane je mogoč po predhodnem dogovoru, cena najema (nekomercialni namen) je 18€/h.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE