CENTER

INFRASTRUKTURA

V športnem centru Urban Roof Baza se nahaja manjša plezalna (bolder) stena, plesna dvorana in otroška plezalna telovadnica. Športna infrastruktura je projektirana in izdelana iz strani uporabnikov samih in omogoča kakovostno vadbo v kontroliranem okolju tako za začetnike, kot tudi za napredne urbane športnike. Zaradi selitve iz stare lokacije trenutno pod našo streho ni rolkarskega poligona, smo pa aktivni na področju ureditve tudi slednjega.

ŠD ILUŽN

Začetki našega delovanja segajo že kar nekaj let nazaj - pred samim uradnim zapisom športnega društva Ilužn v register društev v Sloveniji, a od leta 2006 energijo in vsa svoja prizadevanja usmerjamo predvsem v razvoj urbanih športov in izboljšanje športne infrastrukture na področju urbanih športov v mestni občini Ljubljana.

URBAN ROOF TEAM

Urban Roof ni samo športni center, ampak je v svojih 7 letih obstoja postal dom, zavetišče in družina velikemu številu urbanih športnikov.

PODPRLI SO NAS

Obstoj in delovanje športnega centra Urban Roof je omogočil predvsem velik vložek časa, dobre volje, truda in angažiranosti iz strani številnih prostovoljcev. Hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali in tistim, ki še boste.