BREZPLAČNI PREVOZ NA PLJUSK !!!

Pljusk v letošnje poletje na Velenjski plaži bo tudi tokrat izjemno atraktiven. Ponovitev lanskega uspešnega vodnega spektakla, ki bo v soboto, 23. junija, potekala v okviru Skoka v poletje, bodo znova popestrili ekstremni športniki, ki se bodo pognali po skakalnici in zablesteli v zraku, kljub temu pa je pred nami dogodek, primeren za vse generacije.

Z Urban Roofom se lahko udeležiš dogodka in se v Velenje in nazaj odpelješ z avtobusom BREZPLAČNO in brez skrbi. Pridružite se nam lahko vsi starejši od 18 let, mlajši pa v spremstvu staršev (oz. po dogovoru).

Prijave sprejemamo na info@urbanroof.si

Že lansko leto smo lahko v zraku videli izjemne poteze, ki se jih ne bi sramovali tudi tisti najboljši športniki, ki se predstavljajo na športnih prireditvah X-Games. Letos tako na Velenjskem jezeru pričakujemo še večji obisk in še več junakov, ki bodo popestrili prvo soboto v novem poletju.
Da pa ne bosta dogodek in skakalnica zastrašujoča, bo poskrbel tudi »mokri« del skakalnice, po katerem se bodo lahko v vodo pognali navdušenci nad adrenalinom vseh starosti.

 

 

Pusti komentar