BMX šola


https://www.youtube.com/watch?v=y7m5yV5wXy0

Preden zajahamo svojega konjička, se moramo seznaniti z osnovami; najprej z deli bmx kolesa ter z rokovanjem z njim, nato z osnovno vožnjo. Postopoma pridobimo občutek za pravilen osnovni položaj, naučimo se “pumpanja” in osvojimo tekočo vožnjo po parku, kar so osnove za vse nadaljnje trike. Kmalu pridobimo na samozavesti, poskusimo nove trike, odmikamo nogo s pedala in na različne načine spreminjamo dinamiko vožnje. Kot pri vseh ostalih spretnostih, je tudi pri bmx-u najpomembnejša kilometrina in število ponovitev, kar je seveda v družbi isto mislečih prijateljev lahko zelo zabavno.

Bunny hop, manual, x-up, can can, barspin … v šoli Urbani BMX šoli se bomo naučili vseh BMX trikov!

Bmx tečaji potekajo v ločenih skupinah glede na stopnjo predznanja; v začetni skupini osvajamo osnove tekoče vožnje in nato prehajamo na osnovne trike, v nadaljevalni skupini nadgrajujemo osnovne trike in se že lotevamo naprednih, v napredni skupini pa se spopadamo z zahtevnimi triki in gradimo na stilu posameznika.

URNIK (2016/17):

ZAČETNIKI:
(začetniki od 5. leta dalje)

PON: 16:30 – 18:00 ali ČET: 17:30 – 19:00

NADALJEVALCI:
(nadaljevalci od 8. leta dalje)

PON: 15:00 – 16:30 in SRE: 16:30 – 18:00

NAPREDNI:
(napredni od 10. leta dalje)

PON in SRE: 18:00 – 19:30

CENA:

45€/mesec (1x tedenska vadba)

65€/mesec (2x tedenska vadba)

Med tečaji je (po predhodni rezervaciji) mogoča izposoja bmx kolesa. Obvezna je lastna zaščitna oprema (čelada in ščitniki za piščali).

POŠLJI POVPRAŠEVANJE